Om oss

Vi förvaltar företagets och föreningens ekonomi

Vi Redo grundades 2006 och drivs sedan 2007 av Helena och Jessica-Tillsammans med våra anställda och kunder har vi lyckats bygga upp företaget till vad det är idag. Med ett stort personligt engagemang hjälper vi entreprenörer att driva bolag.

Våra tjänster utförs utifrån en vilja att göra det enklare för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och fastighets att få struktur och framförhållning i det ekonomiska arbetet. Vi åtar oss förvaltningsuppdrag hos föreningar och företag över hela Storstockholm och kan ta över hela eller delar av den ekonomiska förvaltningen. Vi hjälper dessutom till med allt det praktiska vid övergång från en annan förvaltare.

kalender

Ett stort utbud ekonomiska tjänster

Med åren har vi breddat våra tjänster och har idag förmånen att arbeta med många olika kundgrupper inom många olika branscher. Vi har dessutom en stor passion för HR och allt som ryms inom det begreppet.

Vi som driver ViRedo vet vilka svårigheter som kan finnas när man har med en större förvaltare att göra, alltifrån otydlighet och dröjsmål i kontakterna med förvaltaren till svårighet att få överblick över ekonomin och planeringsarbetet. Vi insåg då att det behövs mindre aktörer, som satsar på transparens och personligt tilltal och där kunderna känner sig sedda.

Vill ni i er bostadsrättsförening prova på hur det kan vara att samarbeta med en mindre ekonomisk förvaltare, som tar ansvar för föreningens ekonomi och dessutom alltid erbjuder en personlig kontakt och full insyn i arbetet? Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Låt oss sköta föreningens ekonomi