Om oss

Vi förvaltar företagets och föreningens ekonomi

Våra tjänster utförs utifrån en vilja att göra det enklare för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och fastighetsägare att få struktur och framförhållning i det ekonomiska arbetet. Vi åtar oss förvaltningsuppdrag hos föreningar och företag över hela Storstockholm och kan ta över hela eller delar av den ekonomiska förvaltningen. Vi hjälper dessutom till med allt det praktiska vid övergång från en annan förvaltare.

A68 är en ekonomisk förvaltare som hjälper företag och bostadsrättsföreningar att registrera bolag, växa, hitta finansieringslösningar och skapa rutiner. Vi siktar alltid på långsiktiga samarbeten och delar gärna med oss av våra många kontakter.

Våra medarbetare vet vilka utmaningar företagare och bostadsrättsföreningar har och är gärna med i ett tidigt skede för att spara tid. Vi har suttit i många styrelser och vet vad som är viktigt för styrelser och medlemmar, Vi tar gärna ansvar för hela redovisningsprocessen.

kalender

Ett stort utbud ekonomiska tjänster

Med åren har vi breddat våra tjänster och har idag förmånen att arbeta med många olika kundgrupper inom många olika branscher. Vi har dessutom en stor passion för HR och allt som ryms inom det begreppet.

Vi som driver företaget vet vilka svårigheter som kan finnas när man har med en större förvaltare att göra, alltifrån otydlighet och dröjsmål i kontakterna med förvaltaren till svårighet att få överblick över ekonomin och planeringsarbetet. Vi insåg då att det behövs mindre aktörer, som satsar på transparens och personligt tilltal och där kunderna känner sig sedda.

Vill ni i er bostadsrättsförening prova på hur det kan vara att samarbeta med en mindre ekonomisk förvaltare, som tar ansvar för föreningens ekonomi och dessutom alltid erbjuder en personlig kontakt och full insyn i arbetet? Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Låt oss sköta föreningens ekonomi