Om oss

Vi förvaltar bostadsrättsföreningens ekonomi

Välkommen till en redovisningsbyrå med fastighetsbranschen som specialområde. Att arbeta med bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag är fortfarande en stor del av verksamheten. Under åren har vi även breddat oss och arbetar inom fler branscher och dessutom har vi ett brinnande intresse för HR.

Att hjälpa entreprenörer att driva bolag är det vi är bäst på och trivs bäst med.

Vi är en personlig ekonomibyrå som i huvudsak arbetar med att hjälpa bostadsrättsföreningar med den ekonomiska förvaltningen. Vi är en liten och kompetent byrå och det vill vi fortsätta att vara. Alla hos oss har lång erfarenhet av modern ekonomiförvaltning för bostadsrättsföreningar.

Vi arbetar hårt för att vara en tillgänglig och långvarig partner till BRF:er som vi kan avlasta och ge goda råd för framtiden. Målet är ge din förening en bekymmersfri ekonomiförvaltning och ett högt totalvärde för pengarna.

Våra tjänster utförs utifrån en vilja att göra det enklare för bostadsrättsföreningar att få struktur och framförhållning i det ekonomiska arbetet. Vi åtar oss förvaltningsuppdrag hos föreningar över hela Storstockholm och kan ta över hela eller delar av den ekonomiska förvaltningen. Vi hjälper dessutom till med allt det praktiska vid övergång från en annan förvaltare.

Våra medarbetare vet vilka utmaningar bostadsrättsföreningar har och är gärna med i ett tidigt skede för att spara tid. Vi har suttit i många styrelser och vet vad som är viktigt för styrelser och medlemmar. Vi tar gärna ansvar för hela redovisningsprocessen.

kalender

Ett stort utbud ekonomiska tjänster

Med åren har vi breddat våra tjänster och har idag förmånen att arbeta med många olika kundgrupper inom många olika branscher. Vi har dessutom en stor passion för HR och allt som ryms inom det begreppet.

Vi som driver företaget vet vilka svårigheter som kan finnas när man har med en större förvaltare att göra, alltifrån otydlighet och dröjsmål i kontakterna med förvaltaren till svårighet att få överblick över ekonomin och planeringsarbetet. Vi insåg då att det behövs mindre aktörer, som satsar på transparens och personligt tilltal och där kunderna känner sig sedda.

Vill ni i er bostadsrättsförening prova på hur det kan vara att samarbeta med en mindre ekonomisk förvaltare, som tar ansvar för föreningens ekonomi och dessutom alltid erbjuder en personlig kontakt och full insyn i arbetet? Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Låt oss sköta föreningens ekonomi