Om oss

Vi förvaltar er bostadsrättsförening

Vårt företag grundades utifrån en vilja att göra det enklare för bostadsrättsföreningar att få struktur och framförhållning i det ekonomiska arbetet. Vi åtar oss förvaltningsuppdrag hos föreningar över hela Storstockholm och kan ta över hela eller delar av den ekonomiska förvaltningen. Vi hjälper dessutom till med allt det praktiska vid övergång från en annan förvaltare.

Vi som driver Princip har själva suttit i styrelser för bostadsrättsföreningar och upplevt de svårigheter som kan finnas när man har med en större förvaltare att göra, alltifrån otydlighet och dröjsmål i kontakterna med förvaltaren till svårighet att få överblick över ekonomin och planeringsarbetet. Vi insåg då att det behövs mindre aktörer, som satsar på transparens och personligt tilltal och där kunderna känner sig sedda.

kalender

Vill ni i er bostadsrättsförening prova på hur det kan vara att samarbeta med en mindre ekonomisk förvaltare, som tar ansvar för föreningens ekonomi och dessutom alltid erbjuder en personlig kontakt och full insyn i arbetet? Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Låt oss sköta föreningens ekonomi